Συζητάμε για το αύριο – Τραγουδάμε για τη ζωή

Συζητάμε για το αύριο – Τραγουδάμε για τη ζωή

Ο Σύλλογος “Μαζί Σου”, πραγματοποίησε την πρώτη του ενημερωτική εκδήλωση τον Οκτώβριο, μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού με το μήνυμα “Ενημερώσου – Εξετάσου – Ζήσε”, προσκαλώντας τους φίλους και τα μέλη του
σε μουσική βραδιά η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022
Σκοπός μας ήταν να συζητήσουμε για την σημασία της ενημέρωσης και της έγκαιρης πρόληψης, να σχεδιάσουμε το αύριο με χαμόγελο, να τραγουδήσουμε για τη ζωή στο μαγευτικό αύλειο χώρο του Ξενοδοχείου ¨ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ¨με το Μουσικό Σχήμα ¨ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ¨ και στο τέλος της βραδιάς να δούμε όλοι μας την επόμενη ημέρα πιο αισιόδοξη και φωτεινή.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν ολιγόλεπτα βίντεο με σκοπό την ενημέρωση των φίλων του Συλλόγου για την σημασία της προληπτικής εξέτασης και μέλη μας μίλησαν για πρώτη φορά από καρδιάς, για την προσωπική τους εμπειρία και πώς βιώνοντας την, βλέπουν το αύριο με καινούργιο βλέμμα, πιο αισιόδοξο.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν, για ακόμα μια φορά, η συμμετοχή και η βοήθεια την οποία παρείχε στον Σύλλογο η εθελοντική ομάδα προσφοράς και συνεργασίας, της ΔΟΥ Καστοριάς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής της ΝΔ N. Καστοριάς, ιατρός κ. Τζηκαλάγιας Ζήσης και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Χρυσούλα Φιλίππου, ως εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς,
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά :
Τους φίλους και μέλη του συλλόγου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, κατακλύζοντας τον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου.
Τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του ξενοδοχείου ¨ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΥ¨, για την ευγενική φιλοξενία.
Το Μουσικό Σχήμα “ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ”, ( Γαβριά Νίκο – Ζέζιο Θοδωρή – Θεοδοσόπουλο Γιώργο και την Πέπη Δόικου στο τραγούδι) για τα υπέροχα τραγούδια που μας χάρισε, χρωματίζοντας με μουσικές τη βραδιά.
Τον κ. Μπάμπη Σαλβαρίνα, για την ευγενική προσφορά του να μας προσφέρει για ακόμα μια φορά, αφιλοκερδώς την ηχητική – οπτική κάλυψη της όλης εκδήλωσης.
Τον κ. Θύμιο Νακόπουλο και την ομάδα του, για την ευγενική προσφορά του να μας προσφέρει για ακόμα μια φορά, αφιλοκερδώς το δημιουργικό της αφίσας της εκδήλωσης.
Τη ΦΩΝΗ της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και τον Εκδότη της -δημοσιογράφο κ. Ιατρού Γ. Στέργιο για την παρουσία του και την κάλυψη της εκδήλωσης!

Σας ευχαριστούμε όλους