Στον παραμυθένιο κόσμο του χορού μας ταξίδεψε η σχολή χορού Anastasia Deligianni

Στον παραμυθένιο κόσμο του χορού μας ταξίδεψε η σχολή χορού Anastasia Deligianni

Στον παραμυθένιο κόσμο του χορού μας ταξίδεψε η σχολή χορού Anastasia Deligianni με “του χορού τα παραμύθια”, υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Συλλόγου Μαζί σου, ο οποίος συνδράμει παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από καρκίνο.
Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες μαθητές της σχολής, μαζί με τη δασκάλα τους αιχμαλώτισαν το κοινό με τη χάρη, την ομορφιά τους και την απίστευτη μεταδοτική ενέργεια τους.
Μία παράσταση γιορτή για μικρούς και μεγάλους, με διαλεγμένες εντυπωσιακές χορογραφίες από την παιδαγωγό μπαλέτου Anastasia Deligianni ,με εκπληκτικά σκηνικά atelier konstantinos & Ανθοπωλείο Δημιουργίες και ενδυματολογικές προσθήκες από τον Panas ID ,σε μία μουσική πανδαισία που παρέπεμπε σε soundtrack γνωστών κινηματογραφικών παραμυθιών.
Όλοι γεμάτοι δυναμισμό δημιούργησαν ένα παραμυθένιο χορευτικό γαϊτανάκι πλεγμένο από μπαλέτο και σύγχρονο χορό μέχρι Latin ,Bollywood και Free style, γεμάτο χρώματα και μουσική και μας έκαναν κοινωνούς ενός φαντασμαγορικού θεάματος.

Ευχαριστούμε θερμά:
Για την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο του Συλλόγου Μαζί Σου την Anastasia Deligianni .
Για ό,τι καταπληκτικό δημιούργησαν για την παράσταση το atelier Konstantinos , Ανθοπωλείο Δημιουργίες & Panas ID
Την Αστριντ και Βασίλη Βεκιάρη για τις υπέροχες χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές και τα πανέμορφα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Συλλόγου.
Τη βουλευτή ν.Καστοριάς κα Αντωνίου Μαρία για την παρουσία της και τη διαρκή υποστήριξη στο έργο του Συλλόγου.
Το Δήμο Άργους Ορεστικού για την άοκνη συνεισφορά στη προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος ΜΑΖΙ ΣΟΥ και την άψογη συνεργασία.
Τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Φώτη Τατσίδη για την παρουσία του κατά τη διάρκεια όλης της παράστασης γεγονός εξαιρετικά τιμητικό για εμάς.
Μικρούς μεγάλους για την αθρόα προσέλευση .

Τους εθελοντές του Συλλόγου Μαζί Σου για την συνεχή προσφορά τους.
Ευχόμαστε σε όλους εσάς και στον καθένα ξεχωριστά ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !