Ο Σύλλογος ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο χώρο του ΚΔΑΠΜΕΑ Άργους Ορεστικού

Ο Σύλλογος ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο χώρο του ΚΔΑΠΜΕΑ Άργους Ορεστικού

Στις 3 Δεκεμβρίου ¨Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία¨ οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠΜΕΑ  Άργους Ορεστικού, μας συνόδευσαν στον παραμυθένιο κόσμο του χορού που μας ταξίδεψε η σχολή χορού Αναστασία Δεληγιάννη με “του χορού τα παραμύθια”.
Την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου μας, επισκέφθηκαν τον χώρο του ΚΔΑΠΜΕΑ Άργους Ορεστικού. Μας υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Άργους Ορεστικού κ. Φώτης Τατσίδης με τις παιδαγωγούς του Κδαπ κ. Χρυσούλα Κακαβέτση, κ. Ελένη Σιούλα, κ. Μαρία Σιδοπούλου και κ. Μαρία Τερκάλα οι οποίες και μας ξενάγησαν στον προσεγμένο χώρο του εργαστηρίου τους, με τις υπέροχες χριστουγεννιάτικές τους δημιουργίες. Ενημερωθήκαμε για τη δουλειά που κάνουν με τους ωφελούμενους και θαυμάσαμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους.Το ημερολόγιο που χάρισαν στον Σύλλογο μας θα αποτελεί στολίδι για το γραφείο του.
Ευχαριστούμε θερμά:
Το προσωπικό του ΚΔΑΠΜΕΑ γιατί μας έδειξαν μια άλλη εικόνα για τα Χριστούγεννα και τις δυνατότητες του ανθρώπου, όταν θέλει και έχει την σωστή αγωγή.
Ευχόμαστε σε κάθε ένα ξεχωριστά και σε όλους μαζί ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Σας ευχαριστούμε όλους