ΜΑΖΙ ΣΟΥ: Η μουσική βραδιά για τον καρκίνο του μαστού

ΜΑΖΙ ΣΟΥ: Η μουσική βραδιά για τον καρκίνο του μαστού

 

Ο  Σύλλογος ¨Μαζί Σου¨ πραγματοποίησε ακόμη μια ενημερωτική εκδήλωση τον Οκτώβριο, μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού με το μήνυμα ¨Ενημερώσου – Εξετάσου – Ζήσε¨, προσκαλώντας τους φίλους και τα μέλη του να συμμετέχουν σε μια Μουσική Βραδιά με θέμα:

¨ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ – ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 8:00 μ.μ..  στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου ¨ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΑΛΕΞΙΟΥ ΒΕΡΓΟΥΛΑ¨ στην Καστοριά.

Σκοπός μας ήταν, να βρεθούμε στον ζεστό χώρο του ξενοδοχείου, να συζητήσουμε για την σημασία της ενημέρωσης και της έγκαιρης πρόληψης, να σχεδιάσουμε το αύριο με χαμόγελο, να τραγουδήσουμε για τη ζωή και στο τέλος της βραδιάς να δούμε όλοι μας την επόμενη ημέρα πιο αισιόδοξη και φωτεινή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η προϊσταμένη του Κέντρου Υγείας Καστοριάς, κ. Βελισσαρίδου, ενημέρωσε στους μετέχοντες στην εκδήλωση για το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων κατά του καρκίνου του μαστού  “ Φώφη Γεννηματά”.

Στην συνέχεια προβλήθηκαν ολιγόλεπτα βίντεο με σκοπό την ενημέρωση για την σημασία της προληπτικής εξέτασης για τον καρκίνο του μαστού και μέλη του Συλλόγου μας μίλησαν για ακόμα μια φορά από καρδιάς, για την προσωπική τους εμπειρία και το πώς βιώνοντας την ασθένεια βλέπουν την επόμενη ημέρα με καινούργιο βλέμμα, πιο αισιόδοξο.

Την εκδήλωση τίμησαν:

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ N. Καστοριάς, ιατρός κ. Τζηκαλάγιας Ζήσης και οι πρώην Δήμαρχοι Καστοριάς ιατρός κ. Παπουλίδης Δημήτριος και κ. Χατζησυμεωνίδης Εμμανουήλ.

Επίσης παρευρέθει και η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μανιακών κ. Παπάζογλου Αθηνά.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά :

Τον κόσμο, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία τους, γεμίζοντας τον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου.

Τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του ξενοδοχείου ¨ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΑΛΕΞΙΟΥ ΒΕΡΓΟΥΛΑ¨, για την ευγενική φιλοξενία.

Το Μουσικό Σχήμα της Κικής Καρατζίδου και του Νίκου Καρατζίδη, για τα υπέροχα τραγούδια που μας χάρισε, χρωματίζοντας με μουσικές τη βραδιά.

Τον κ. Μπάμπη Σαλβαρίνα , για την ευγενική προσφορά του να μας προσφέρει για ακόμα μια φορά, την ηχητική – οπτική κάλυψη της όλης εκδήλωσης.

Τον κ. Θύμιο Νακόπουλο και την ομάδα του, για την ευγενική προσφορά του να μας προσφέρει για ακόμα μια φορά, αφιλοκερδώς το δημιουργικό της αφίσας της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε όλους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μαζί Σου