Η ενημέρωση για εθελοντές δότες μυελού των οστών από τον σύλλογο ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Η ενημέρωση για εθελοντές δότες μυελού των οστών από τον σύλλογο ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στέλλα Τέγου και τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Καστοριάς κ. Παρίση Σπύρο για τη δυνατότητα ενημέρωσης, που δόθηκε στο  Σύλλογο «ΜΑΖΙ ΣΟΥ», εκ΄ μέρους τους ,ώστε να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί σχετικά με το πως μπορεί να γίνει κανείς εθελοντής δότης μυελού των οστών και το πόσο σημαντικό είναι.
Η ενημέρωση έλαβε χώρα σήμερα Πaρασκευή 27 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε  από τη Δ/νση  Β/θμιας Εκπαίδευσης και την ΕΛΜΕ Καστοριάς ως Έκφραση Κοινωνικής Δράσης και Συνεισφοράς του Κλάδου των Εκπαιδευτικών και τιμώντας τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς.
Επίσης ευχαριστούμε   τον Πρόεδρο κ. Ελευθέριο Ασλανίδη  και το Δ.Σ των Εθελοντών Αιμοδοτών 
για τη φιλοξενία στο χώρο τους , όλους όσους έγιναν εθελοντές δότες και  το κ.Σαλβαρίνα Χαράλαμπο χορηγό του οπτικοακουστικού εξοπλισμού της σημερινής δράσης .
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘ΜΑΖΙ ΣΟΥ’