Φωνές Ευχές Χριστουγέννων Συναυλία με τη Σόνια Θεοδωρίδου

Φωνές Ευχές Χριστουγέννων Συναυλία με τη Σόνια Θεοδωρίδου

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΩΝ «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» διοργανώνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 Δεκ. 2022 στις 18:30 στο OLYMPION HOUSE – KΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία- Μουσική παράσταση με την παγκόσμιας εμβέλειας σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και την ορχήστρα και χορωδία του Μουσικού Σχολείου της Καστοριάς.
Μετά από πολύ καιρό υποχρεωτικής εσωστρέφειας, φέτος τα Χριστούγεννα τραγουδάμε όλοι μαζί!
Η Σόνια Θεοδωρίδου και το Μουσικό Σχολείο μάς υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι στη μαγική χώρα των Χριστουγέννων. Σε μια εποχή που ο μόνος δρόμος είναι η ενότητα μέσα από τη διαφορετικότητα, ξεδιπλώνουμε το πολύχρωμο χαλί των Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών απ’ όλα τα μέρη του κόσμου. Τα τραγούδια συνδέουν τις ευχές που θα ακουστούν και μεταφέρουν την ελπίδα για την πραγματοποίηση των ευχών!Μια «ζωντανή» συναυλία σε σύνδεση με το κοινό και τις προσωπικές επιθυμίες των ανθρώπων.
Θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί το δέντρο των ευχών σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και διάδραση με το κοινό! Ψηφιακά σκηνικά και βίντεο, δημιουργούν παραμυθένια ατμόσφαιρα.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΝΟΕ 2022 στοOLYMPION HOUSE – KΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ