Ευχαριστήριο για τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία “Φωνές Ευχές Χριστουγέννων” του Συλλόγου “Μαζί σου”

Ευχαριστήριο για τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία “Φωνές Ευχές Χριστουγέννων” του Συλλόγου “Μαζί σου”

Την Παρασκευή και το Σάββατο (9 και 10 Δεκεμβρίου) πραγματοποιήθηκαν στο κινηματοθέατρο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» οι δύο συναυλίες που διοργάνωσε ο σύλλογός μας σε συνεργασία με το Μουσικό σχολείο Καστοριάς.
Επρόκειτο για δύο μοναδικές από κάθε άποψη βραδιές ο απόηχος των οποίων θα συνοδεύει για καιρό τη σκέψη των πεντακοσίων και πλέον θεατών που είχαν την καλοσύνη να ενισχύσουν με την παρουσία τους το έργο του « Μαζί σου».
Ως μέλη ενός φορέα που στις ιδρυτικές του αρχές προτάσσει την ανιδιοτελή στήριξη προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες, την εκτίμηση και τον σεβασμό μας στην πραγματική πρωταγωνίστρια αυτής της μοναδικής συνάντησης: Την διεθνούς φήμης σοπράνο κ. Σόνια Θεοδωρίδου που αφιλοκερδώς ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας γι΄ αυτή τη μαγευτική σύμπραξη.
Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς:
Την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κα. Κοζατσάνη Δέσποινα.
Τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Κορεντσίδη Ιωάννη
Τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου Πάνο
Τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Τσούκα Απόστολο
Την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Μπαϊρακτάριου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς κα. Πετσάλνικου Ελευθερία
Την Εταιρεία ENERGON
Την Εταιρεία Μπίζιος Σπύρος και ΣΙΑ ΑΕΒΕ
Τον κ. Ούσλη Χρήστο
Την επιχείρηση Εν τοις Έργοις
Την Σοπράνο κα. Σόνια Θεοδωρίδου, για την μεγάλη της προσφορά με την εδώ παρουσία της
Τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς οι οποίοι διδάσκουν στους μαθητές την εθελοντική προσφορά με αγάπη
Τους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Την κυρία Αλίνα Ραγιά
Τους εθελοντές μέλη του Συλλόγου μας, οι οποίοι εδώ και καιρό, άφησαν στην άκρη τα καθημερινά σοβαρά προβλήματα τους, βοηθώντας να γίνει πραγματικότητα αυτή η βραδιά.
Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας συνεργασίας της Δ.Ο.Υ. Καστοριάς και όλο το προσωπικό της, για την ουσιαστική συμμετοχή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Tον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, γεμίζοντας ασφυκτικά για δύο ημέρες τον χώρο του Σινεμά Ολύμπιον.
Εμείς ,ως μέλη του συλλόγου, που εργαστήκαμε εντατικά με προσδοκία και όραμα γι΄ αυτή τη συνάντηση, απολαύσαμε το προνόμιο να γνωρίσουμε από κοντά την κ. Θεοδωρίδου και να διαπιστώσουμε το γνήσιο ενδιαφέρον της για την προσπάθεια του συλλόγου μας και την διαρκή και επίπονη μάχη των ασθενών για θεραπεία και ελπίδα.
Με το πέρας της εκδήλωσης « Φωνές , ευχές Χριστουγέννων», αισθανόμαστε
πως οι ψυχές μας δεν δονούνται μόνο από την παυσίλυπη ενέργεια των ήχων, αλλά, κυρίως, από τη μετουσίωση της αγάπης, που η κ. Θεοδωρίδου χάρισε απλόχερα, σε μήνυμα ελπίδας και νίκης.
Κυρία Θεοδωρίδου, με το ειδικό βάρος που έχει η φωνή των πονεμένων ανθρώπων που εκπροσωπούμε, εκφράζουμε την εκτίμηση και τις βαθύτατες ευχαριστίες μας για την εγκάρδια ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.