Ευχαριστήρια επιστολή από τους γονείς του μικρού Νικόλα

Ευχαριστήρια επιστολή από τους γονείς του μικρού Νικόλα

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για το μικρό μας Νικόλα χθες Κυριακή 03-06-20018 στο δασάκι του Άργους Ορεστικού, με τη συμμετοχή 82 και πλέον συλλόγων του νομού Καστοριάς, αναγνώσθηκε επιστολή, η οποία εστάλη από τους γονείς του Νικόλα που βρίσκονται σε ιατρικό κέντρο της Γερμανίας. Οι γονείς θέλησαν να δημοσιοποιηθεί η επιστολή για να ευχαριστήσουν όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους στις δύσκολες ώρες που περνούν, προσφέροντας τους οικονομική στήριξη, αγάπη και αλληλεγγύη.
Η επιστολή, η όποια οι γονείς του Νικόλα θέλησαν να δημοσιοποιηθεί μεταφέρεται αυτούσια και έχει ως εξής:
Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν λόγια, λέξεις ή φράσεις για να περιγράψουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς.
Η αγάπη σας, η απερίγραπτη βοήθεια και η τεράστια στήριξη όλων σας κάτω από τις δύσκολες οικονομικές δυσκολίες που ζούμε σαν χώρα για τον μικρό μας Νικόλα.

Θα θέλαμε να σας πούμε ότι όλες αυτές τις 40 ημέρες που βιώνουμε αυτό το πράγμα, για να μπορέσουμε να κρατάμε την ψυχολογία του σε καλή κατάσταση παίζουμε.
Παίζουμε συνέχεια το αγαπημένο του παιχνίδι που είναι η κρεμάλα. Όσους ανθρώπους έχουμε γνωρίσει και μας έχουν αγκαλιάσει εδώ στην Γερμανία, τους παίζουμε αυτό το παιχνίδι. Σε όλους βάζει την αγαπημένη του λέξη Αλληλεγγύη. Και όλους τους κρεμάει.
Είναι η λέξη και το συναίσθημα που νιώθουμε και εμείς σαν γονείς του αλλά και ο μικρός μας Νικόλας για όλους εσάς τους υπέροχους ανθρώπους.

Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδίας μας για την αλληλεγγύη που δείχνετε για τον μικρό μας Νικόλα.
Γιάννης-Αναστασία